İçerik ekle

Bizimle buluş yazıları, fotoğrafları ve videoları paylaşarak dibi delik kupa, kömürlü ütü, pipet ve kesekağıdı kazanabilirsiniz.

patent müzesi içerik ekle

patentmuzesi.com, bir Derle Bilişim projesidir.

Biz farkında olalım ya da olmayalım, günlük hayatımızda bir çok önemli buluşu defalarca kullanırız. Bize basit gelen bir çok ürünün arkasında önemli bir emek ve beyin gücü yatarken kimileri de hiç aklımıza gelmeyecek rastlantılar sonucunda bulunmuştur.

Edison, kullanılabilir nitelikte bir ampulü bulmak için yıllarca çabalarken; Post-it Spencer Ferguson Silver tarafından kazara "yapıştırmayan bir yapıştırıcı"nın bulunmasıyla yaşamımıza girmiştir.

patentmuzesi.com buluşçuların ve buluşların ilginç öykülerini sizlerle paylaşmak üzere geliştirilmiştir.

Site içerisinde buluşların ve buluşçuların

• Öykülerini
  • Fotoğraflarını
  • İlginç videolarını
  • Patent tam metinlerini
  • Patent numaralarını
  • IPC (Uluslararası Patent Sınıfı) bilgilerini
bulabilirsiniz.

Siz de sitede yer alan içeriklere yorum yapabilir, yapılan yorumları okuyabilir ve bunları sosyal ağınızda paylaşabilirsiniz.

Başımıza icat çıkarın.

YARARLANILAN KAYNAKLAR